• Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Vastaamme tiedusteluihin pikaisesti
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Vastaamme tiedusteluihin pikaisesti
  • Käsittelemme tilauksia 24h

Daikin Altherma 3 H HT ilma-vesilämpöpumppu, Saneerauskohteisiin

Toimitusaika: 21 päivä(ä)

Kuvaus

Daikin Altherma 3 H HT on sijoitus mukavuuteen ja energiansäästöön.

Ilma-vesilämpöpumppu tuottaa kotisi tarvitseman lämmityksen, jäähdytyksen ja lämpimän käyttöveden – ja säästää energiaa. Altherma 3 H HT soveltuu erityisen hyvin kohteisiin,joissa vanha öljy- tai sähkölämmitys halutaan vaihtaa vihreämpään, kustannustehokkaampaan lämmitysjärjestelmään.


Päivitä vanha lämmitysjärjestelmä

Daikin Altherma 3 H HT on täydellinen vaihtoehto vanhan talon remonttiin. Lämpöpumppu tuottaa ilman sähkövastusta vanhaa öljy- tai sähkölämmitteistä kattilaa vastaavaa 70 °C lämpöistä kiertovettä, joten vanhoja lämpöpattereita ei tarvitse vaihtaa uusiin. Vanhan lämmityskattilan korvaaminen Daikin Altherma 3 H HT:llä säästää myös tilaa. Lattialle asennettava malli tarvitsee vain 0,36 m² tilaa – saman verran tilaa kuin tavallinen keittiön kaappi.


Upea tekniikka voi myös näyttää upealta


Daikin Altherma 3 H HT -ulkoyksikköä on helpointa kuvata sanoilla puhdas, minimalistinen ja suoraviivainen. Mustan eturitilän voimakkaat vaakalinjat piilottavat ulkoyksikön puhaltimen ja vaimentavat ääntä. Mattaharmaa kotelo heijastaa takana olevan seinän värejä ja sulauttaa laitteen hienovaraisesti ympäristöönsä.


Hiljaisuus merkitsee mukavuutta

Normaaliasetuksella ulkoyksikön äänenpaine on kolmen metrin päässä 38 dBA – siis suunnilleen kirjaston ja lintujen sirkutuksen puolivälissä. Hiljaisessa tilassa Daikin Altherma 3 H HT:n äänenvoimakkuus on samalta etäisyydeltä vain 35 dBA – logaritmisellä desibeliasteikolla muutos merkitsee äänenvoimakkuuden puolittumista!


Kolme toimintoa

Vain lämmitys

Tämä vaihtoehto lämmittää asuintilat ja käyttöveden.

Lämmitys ja jäähdytys

Tällä vaihtoehdolla saavutetaan mukavimmat sisäolosuhteet! Kaikki Daikin Altherma 3 H HT:n kanssa yhteensopivat sisäyksiköt ovat saatavilla jäähdyttävinä malleina. Jäähdytys voidaan toteuttaa lattialämmityksen tai erillisten puhallinkonvektoreiden avulla.

Kahden lämmityspiirin ohjaus

Lämminvesivaraajalliset mallit ovat saatavilla myös kahden lämmityspiirin ohjauksella. Tällöin talossa voi olla kaksi toisistaan riippumattomasti säädettävää lämmitysaluetta. Esimerkiksi pesutilojen ympärivuotinen lämmitys varmistaa, että pesuhuone on sopivan lämmin myös kesällä. Samaan aikaan olohuoneen ja makuuhuoneiden lämmitystä voidaan hallita siten, että niitä ei lämmitetä tarpeettomasti.


Valitse sopiva ulko- ja sisäyksikkö

Tuoteperheen kolmesta erilaisesta sisäyksiköstä voit räätälöidä omiin tarpeisiisi sopivimman yhdistelmän. Ulkoyksikkö on puolestaan saatavana kolmessa eri teholuokassa 14–16–18 kW.

1. Seinään kiinnitettävä pieni sisäyksikkö ilman varaajaa

Malliston pienimmän sisäyksikön voi kytkeä erilliseen lämminvesivaraajaan käyttöveden lämmittämistä varten.

2. Sisäyksikkö integroidulla rst-lämminvesivaraajalla

Kompakti sisäyksikkö tarvitsee vain 595 x 625 mm tilaa. Ruostumattoman lämminvesivaraajan tilavuus on lämpimän käyttöveden tarpeesta riippuen 180 tai 230 litraa.

3. ECH2O -sisäyksikkö integroidulla lämminvesivaraajalla

ECH2O-sisäyksikössä on 300 tai 500 litran lämminvesivaraaja, jonka voit liittää myös aurinkokeräimiin.