• Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
 • Toimitamme kotiin
 • Käsittelemme tilauksia 24h
 • 010 299 1817
 • Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
 • Toimitamme kotiin
 • Käsittelemme tilauksia 24h
 • 010 299 1817

Daikin Lattiayksikkö, Lämmitys/Viilennys

Saatavilla (huomioitava toimitusaika)
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Daikin Lattiamalli on tehokas ja ilmeeltään moderni ilmalämpöpumppu, joka sopii niin kotiin kuin kesämökillekin.

Ainutlaatuinen sisäyksikkö puhaltaa lämmintä ilmaa sekä laitteen yläosasta että alaosasta, jolloin lämpö jakautuu tasaisemmin. Teholämmityksen (Heat Boost) ansiosta haluttu sisälämpötila saavutetaan nopeammin.


Järkevä valinta pohjoisen olosuhteisiin

 • Daikin Lattiamalli 35:n teho on 4.5 kW -10°C lämpötilassa ja 3.5 kW vielä -20°C
 • Ainutlaatuinen ilmanpuhdistusteknologia Daikin Flash Streamer
 • Sisäänrakennettu WiFi ja ääniohjaus: Google Home ja Amazon Alexa -yhteensopiva
 • Lattianlämmitystoiminto hyödyntää tehokasta puhallusta laitteen alaosasta
 • Kehitetty pohjoiseen olosuhteisiin: testattu tehtaalla -25°C pakkasessa
 • Korkea SCOP jopa 4,7 Nopea ja vaivaton sulatus


OSA ÄLYKOTIA

Daikin Lattiamalli on osa kodin älykästä ohjausjärjestelmää. Testatut järjestelmät: Google Home, Amazon Alexa, Somfy, Delta Dore ja Fifthplay.


ETÄOHJAUS

Sisäänrakennetun WiFin avulla voit hallita lämmitystä ja jäähdytystä älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella internetin kautta – mistä ja milloin tahansa.


KAKSOISPUHALLUS

Daikin Lattiamalli puhaltaa lämmintä ilmaa sekä laitteen ylä- että alaosasta. Näin lämpö jakautuu tasaisemmin ja koti tai mökki lämpiää nopeammin


FLASH STREAMER

Sisäänrakennettu Daikin Flash Streamer on ainutlaatuinen ilmanpuhdistin, jonka tuottamat suurinopeuksiset elektronit hajottavat sisäilman bakteereita, viruksia, allergeeneja ja siitepölyä.


HEAT BOOST

Heat boost -toiminnolla haluttu sisälämpötila saavutetaan 14 % nopeammin kuin perinteisellä ilmalämpöpumpulla


DAIKIN FLASH STREAMER

Kodin hengitysilman laatu on merkittävä asia talvella, kun sisällä vietetään paljon aikaa, ja keväällä, jolloin katupöly ja siitepölyt heikentävät ilman laatua. Ilman laatu on erityisen tärkeää hengitystieoireisille sekä astmasta tai allergioista kärsiville. Kodin hengitysilmassa voi olla huonepölyä, allergeeneja, pölypunkkeja, homeita, bakteereita ja viruksia. Daikin suhtautuu hengitysilman laatuun hyvin vakavasti. Siksi kehitämme jatkuvasti lämpöpumppujen monivaiheista ilmanpuhdistusteknologiaa.


HEAT PLUS

Daikinin ainutlaatuinen Heat Plus -toiminto pienentää puhallusnopeuden minimiin ja nostaa puhallusilman lämpötilan maksimiin. Heat plus -toimintoa käytettäessä lämpöpumppu on erityisen hiljainen. Laite palaa normaalitilaan 30 minuutin kululuttua.


LATTIAT LÄMPIMIKSI

Haittaako lattioiden kylmyys? Lattiamallisen Daikin-ilmalämpöpumpun lattialämmitystoiminto ohjaa lämpimän ilmavirtauksen lattian suuntaiseksi. Asumismukavuutta kotiin ja mökille.


HILJAINEN TOIMINTA

Erikoisrakenteisen puhaltimen ansiosta Daikin Lattiamalli on mahtavasta tehostaan huolimatta hiljainen lämpöpumppu. Hiljaisessa tilassa laite käy kirjaimellisesti kuiskaten – ääänenvoimakkuus on vain 19 dBA.


VALMISTETTU EUROOPASSA

Daikin Lattiamalli on kehitetty yhdessä Pohjoismaiden Daikin-asiantuntijoiden kanssa. Siksi sen suorituskyky säilyy myös pohjolan ankarissa olosuhteissa. Laite on valmistettu Euroopassa.


VIILENTÄMINEN

Daikin Lattiamalli on tehokas sekä lämmityksessä että jäähdytyksessä. Laite on suunniteltu selviämään sekä talven kovimmista pakkasista että kesän kuumimmista helteistä.