• Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • 010 299 1817
  • Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • 010 299 1817

LG Deluxe Plus 25, Lämmitys/Viilennys, Valkoinen

Varmista saatavuus tarjouspyynnöllä
Toimitusaika: 7 päivä(ä)

Kuvaus

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen.


Tämä malli sopii sähkölämmitteiseen rakennukseen tuomaan säästöä lämmityskuluista.

Loma-asuntoihin oivallinen valinta, ohjaa lämmitystäsi mobiilisovelluksella ja pidä poissaollessasi mökki peruslämmöllä, tullessasi mökki on lämmennyt haluamaasi lämpötilaan. Sähkökatkon sattuessa laite muistaa asetukset ja palaa asetettuihin arvoihin.


Miellyttävää lämpöä ja raikasta viilennystä

Erityisesti Pohjolan olosuhteisiin suunniteltu LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumppu sopii erinomaisesti sekä lämmitykseen että viilennykseen. Etäohjauksen avulla voit säädellä lämpötilaa sellaiseksi kuin haluat. Hiljainen käyntiääni tekee siitä miellyttävän käyttää.

LG Deluxe Plus -ilmalämpöpumpun plasmaionisaattori puhdistaa ilman tehokkaasti hienojakoisista hiukkasista tehden näin ilmasta terveellisen ja raikkaan.

Kompressorilla, ilmalämpöpumpun sydämellä, on 10 vuoden takuu. Voit luottaa siihen, että Deluxe Plus palvelee sinua pitkälle tulevaisuuteen!


SMART Sisäänrakennettu Wi-Fi

Ohjaa lämpöpumppuasi internetin kautta joko Android tai iOS puhelimella tai muulla älylaitteella. Tämä edistyksellinen tekniikka mahdollistaa kotisi lämmönohjauksen erittäin kätevästi.


Täydellinen sisäilma – Plasmaster Ionizer Plus

Tehokas plasma ionisaattori suojaa sinua hajuilta ja ilmassa olevilta haitallisilta hiukkasilta. Yli 3 miljoonalla ionilla ei puhdistu ainoastaan ilma vaan myös ympäröivät pinnat, joka takaa kotiisi puhtaamman ympäristön.


Mukavuus – Matala äänitaso

LG lämpöpumput ovat erittäin hiljaisia, ääitaso ainoastaan 19dB.


Äärimmäinen kestävyys – 10-vuoden kompressoritakuu

LG uskoo omiin korkealaatuisiin tuotteisiinsa. Tämä takaa pitkän eliniän tuotteelle ja ja tästä syystä LG myöntää 10-vuoden takuun kompressorille.


Virallisen maahantuojan Scanvarm Oy Ab:n kaikki maahantuomat LG mallit ovat Pohjolan oloihin suunniteltuja Nordic-malleja.