• Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Vastaamme tiedusteluihin pikaisesti
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Vastaamme tiedusteluihin pikaisesti
  • Käsittelemme tilauksia 24h

Mitsubishi Electric Energiansäästäjä R32 -ilma-vesilämpöpumppu

Toimitusaika: 21 päivä(ä)

Kuvaus

Energialaskusta puolet pois

Saavutetuilla säästöillä katetaan jo muutamassa vuodessa laitteiston hankintakustannukset ja kiinteistön arvo nousee välittömästi asennuksen jälkeen.


Mitsubishi Electric on kehittänyt energiasäästäjän, joka asennetaan olemassa olevan lämmitysjärjestelmän rinnalle. Tämä energiansäästäjä sopii erinomaisesti niin omakotitaloihin kuin suurempiinkiin kiinteistöihin, riippumatta lämmönlähteistä. Öljy, suora sähkö tai muut lämmönlähteet – kaikki käyvät.


Laitteisto on hyvin yksinkertainen.

Se koostuu rakennuksen ulkopuolelle sijoitettavasta ulkoyksiköstä, joka ottaa energian ulkoilmasta ja siirtää sen rakennuksen sisälle sijoitetulle lämmönvaihtimelle.

Siitä lämpöenergia siirtyy olemassa olevaan vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon.


Energiansäästäjällä kattaa rakennuksen vuotuisesta lämmitystarpeesta n. 80 % ja vain kaikkein kovimmilla pakkasilla otetaan lisälämpöä kiinteistön olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästä. Näin vuotuisesta lämmitysenergiakustannuksesta saadaan jopa puolet pois!


Mitsubish Electric -energiansäästäjä on helppo ja yksinkertainen asentaa ja ottaa käyttöön nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle. Kiinteistönomistajat ovat huomanneet, että laitteisto on kustannustehokas ja energiaystävällinen.

Yhdistelemällä useita eri yksiköitä päästään lähelle kyseisen rakennuksen energiantarvetta. Pienikokoiset sisäyksiköt on helppo sijoittaa sisätiloihin.


Voit varustaa Ecodan R32- ilma-vesilämppumppusi itseoppivalla langattomalla kaukosäätimellä.

Se mittaa ja analysoi sisätilojen lämmöntarpeen ja huomioi myös rakennuksen sisällä syntyvän lämmön.

Myös auringonpaisteen tuottama ylimääräinen lämpö saadaan näin hyödynnettyä ja lämpötila pysyy aina tasaisen mukavana.


Wi-Fi -ohjaus

MelCloud-aplikaatiolla voit ohjata lämpöpumppuasi mistä vain – olitpa sohvalla tai matkoilla. Lisäksi näet myös vallitsevan ulkolämpötilan laitteesi ympärillä.


Älyverkkovalmius

Sähkön lyhyen aikavälin hinnan nousut ja laskut kysynnän ja tarjonnan mukaan ovat tätä päivää. Älyverkko tulee mahdollistamaan laitteesi sähkön käytön aina vuorokauden edullisimpaan ajankohtaan.

Sama ominaisuus mahdollistaa myös aurinkosähköjärjestelmän yhdistämisen tehokkaaksi osaksi lämmitysjärjestelmää.


Kahden piirin jakaja

Tämän varusteen avulla voidaan ilma-vesilämpöpumppusi lämmityspiirit jakaa kahteen eri lämpötilaan: esimerkiksi korkea lämpötila patteriverkostoon ja matala lämpötila kylpyhuonetilojen lattialämmitykseen.