• Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • 010 299 1817
  • Chat palvelumme on auki myös iltaisin ja viikonloppuisin
  • Toimitamme kotiin
  • Käsittelemme tilauksia 24h
  • 010 299 1817

Mitsubishi Electric RW35VGHZ-SC , Lämmitys/Viilennys

Saatavilla (huomioitava toimitusaika)
Toimitusaika: 60 päivä(ä)

Kuvaus

Häikäisevää suorituskykyä

RW-sarjan erinomainen lämmitysteho tuo ensiluokkaista lämpöä huoneeseesi. Erittäin tehokas kompressori tuottaa maksimaalisen lämmitystehon energiatehokkaasti, myös todella alhaisissa ulkolämpötiloissa.

Perinteinen Mitsubishi Electricin Hyper Heating malli tuottaa lämpöä vähintään nimellistehonsa verran -15 °C:n ulkolämpötilaan asti. RW-sarjan uuden ajan Hyper Heating teknologialla tuottaa laite nimellistehonsa -25 asteeseen ja vielä kylmemmilläkin keleillä lämmitys jatkuu huipputehokkaana. Uskomaton lämmitysteho maustettuna upealla ominaisuusvalikoimalla lämmittää niin mieltä kuin asuntoakin ennennäkemättömällä tavalla.


Wi-Fi-etäohjaus

Sisäyksikössä on integroitu Wi-Fi-sovitin, jonka avulla voit ohjata lämpöpumppuasi mobiililaitteilla tai tietokoneella mistä vain. Etäyhteyden avulla tiedät, millainen lämpötila sisällä on ja voit ohjata lämpötilan alhaisemmaksi esimerkiksi lomamatkalle lähdettäessä ja lämmittää sisätilat mukaviksi juuri sopivasti, kun pääset kotiin. Helppo etäohjauksen asennus Laitteiston yhdistäminen asunnon Wi-Fi-verkkoon käy kätevästi kaukosäätimen avulla. Voit suoraan kaukosäätimellä asettaa yhdistämisen WPS-painikkeella varustettuun reitittimeen tai tehdä yhdistämisen tukiasematilan kautta, mikäli WPS-painiketta ei ole.


Taustavalaistu kaukosäädin

Kaukosäätimen näyttö on varustettu LED-taustavalolla, jonka ansiosta laitetta on helppo käyttää. Kaukosäätimessä on lukuisia toimintoja. Halutessaan laitteistoa voi käyttää myös hyvin yksinkertaistettuna, jolloin näkyvissä ei ole kuin kolme näppäintä. Käynnistys, sammutus ja lämpötilan muutos. Todella yksinkertaista! Kaukosäätimen toimintatilan saa halutessaan lukittua niin, että sitä ei saa vaihdettua. Näppärä toiminto mikäli laitteisto halutaan toimimaan pelkästään lämmityksellä tai jäähdytyksellä. Lämmityskäytöllä laitteiston tavoitelämpötilan voi valita kaukosäätimellä asteen välein väliltä 10-31 °C.